Uspešna 1. I-sreda

🟡Za nami je naša prva I-SREDA, mesečno izobraževanje za člane projektnih skupin, torej vse učitelje v inovativnih oddelkih projekta, ki je potekalo na daljavo. Veseli smo velikega odziva, kljub nekoliko poznemu vabilu, za kar se opravičujemo. Tudi začetne težave ob vstopu v ZOOM povezavo smo hitro rešili in že smo lahko prisluhnili našima gostoma.

🟣 Vabljena predavatelja, mag. Radovana Krajnca in prof. Majo Vičič Krabonja je poslušalo več kot 300 slušateljev iz 22 vzgojno izobraževalnih zavodov.

Uvodno predavanje je bilo na temo: “CELOSTEN PRISTOP K RAZVIJANJU DIGITALNIH KOMPETENC PRI UČEČIH SE (posodobitev učnih načrtov s poudarkom na digitalnih kompetencah, podprto s prakso).

Ob koncu se je razvila zanimiva debata o trenutnem stanju na tem področju ter različnih željah in pričakovanjih vseh nas. Vsekakor je prav naš projekt priložnost, da prispevamo spoznanja in izkušnje k pripravi celovitega pristopa k razvoju digitalnih kompetenc v vzgoji in izobraževanju.

Hvala našima cenjenima predavateljema ter vsem, ki ste si kljub pozni uri vzeli čas in vam je mar za prihodnost našega izobraževanja.

Potrudili se bomo, da bomo tudi v prihodnje zagotovili zanimiva ter predvsem uporabna predavanja in usposabljanja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja